Tipovi

Peru – Danska prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

U trećoj subotnjoj utakmici u 18:00 se susreću Peru i Danska, pročitajte našu prognozu i dobijte tip odnosno tipove za klađenje na ovu utakmicu! I Peru i Danska će u ovoj utakmici tražiti prolaz dalje iz skupine C u kojoj su još Australija i Francuska, a tko pobijedi imat će šesnaestinu finala u džepu.

Uzmite bonus na Bet-at-home kladionici (50% na uplatu, max. bonus €111) bez obzira jeste li postojeći član ili se tek učlanjujete, bonus vrijedi za sve igrače (može se uzeti do kraja natjecanja po skupinama). Također uzmite 100% bonusa u Betfair kladionici do €100. S tim bonusima plus dobici od naših prognoza ćete lako profitirati na klađenju na Svjetsko prvenstvo!

Peru

Kao i većina južnoameričkih reprezentacija, Peru igra sporije od Europljana (vidjeli smo koliko je spor Urugvaj, a oni su među najboljima na svom kontinentu). Tu će energični Danci sigurno imati prednost, ali nogometno umijeće je na strani Perua. Solidna su reprezentacija makar nemaju igrače u velikim klubovima, a glavni igrači su 34-godišnji kapetan Paolo Guerrero i 33-godišnji vječni nedokazani talent Jefferson Farfan. Ostali igrači su nepoznanica čak i pomnijim poznavateljima nogometa jer igraju ili u malim europskim klubovima ili na svom kontinentu. Ali to ne znači da su loši, kao momčad izgledaju vrlo solidno.

Danska

Danska momčad je posložena tako da dobije najviše što može od Cristiana Eriksena, i za razliku od mnogih drugih reprezentacija koje ovise o jednoj zvijezdi, u Danskoj ta kombinacija izgleda vrlo dobro. U obrani se za sigurnost brinu izvrsni Kasper Schmeichel (Leicester) i još nedokazani ali kvalitetni stoper Andreas Christensen (22, Chelsea) kao i 29-godišnji kapetan Simon Kjaer (Sevilla). Ostatak momčadi je tu da trči za Eriksena.

Tip za klađenje

S obzirom da južnoameričke reprezentacije obično slabije igraju na europskom tlu, i s obzirom da je količina energije i trke u danskoj reprezentaciji superiorna onome što može ponuditi Peru, smatramo da su kladionice u pravu kad blagu prednost daju Danskoj s koeficijentom oko 2.45. Drugu okladu ne treba ni tražiti, Danska bi trebala imati više od igre, a koeficijent je odličan.

Ne samo da na Betfairu nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, nego ta kladionica daje i bonus na prvu uplatu, 100% do €100. Uplatite €100 i igrajte za €200, a ova oklada na Dansku je dobar početak obrtanja bonusa.

Prognoza utakmice Hrvatska – Nigerija