Tipovi

Poljska – Senegal prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

U utorak u 17:00 drugu utakmicu dnevnog programa igraju Poljska i Senegal, i time se završava prvi krug u skupini H Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji. Poljska očekuje puno od svog nastupa na prvenstvu i pogotovo od ove utakmice, jer Poljaci su dobili vrlo slabu skupinu i nadaju se prolazu. Senegal će se pouzdati u svog Sadia Manea i nadati se čudu. Ima li Poljska dovoljno kvalitete da svlada Senegal? Pročitajte našu prognozu utakmice i dobijte tip odnosno tipove za klađenje!

Nije ostalo još puno vremena da iskoristite bonus u Bet-at-home kladionici, traje samo do kraja natjecanja po skupinama. Dobivate 50% bonusa na iznos kojeg uplatite na svoj račun, a maksimalni iznos bonusa je €111. Uplata se može napraviti debitnim i kreditnim karticama Visa i Mastercard, Skrillom i Netellerom, a i Paysafe bonovima koje možete kupiti na svakom kiosku. Ne propustite ovaj bonus, pogotovo zato što ćete s povećanim početnim iznosom više profitirati na klađenju na SP! Registrirajte se danas na ovu kladionicu koja je na hrvatskom jeziku. www.bet-at-home.com

Poljska

Za Poljsku se kaže da je solidna momčad plus Robert Lewandowski. Stvarno i je tako, Lewandowski je jedina prava zvijezda u momčadi, a imao je odličnu sezonu za Bayern. Ostali imaju zadatak čuvati rezultat i nekako stvoriti polupriliku za Lewandowskog. Makar nemaju talentiranih veznih igrača, igraju odgovorno i taktički zrelo pa im to uspijeva protiv taktički nedoraslih suparnika, nekako stvore višak i dodaju loptu svom napadaču. Kvalificirali su se s lakoćom, pobijedili su u 8 od 10 utakmica, a samo jednom nisu zabili gol, kad su izgubili 4:0 od Danske. U pripremnim utakmicama su svladali Litvu 4:0 i remizirali 2:2 s Čileom. Imaju problema u obrani, rijetko očuvaju mrežu u utakmici, a sad im je ozlijeđen Kamil Glik pa je zadnja linija još slabija.

Senegal

Senegal smo vidjeli u pripremnoj utakmici protiv Hrvatske, jasno je da su poentirali u prvom poluvremenu samo zato što pristup i trka naših igrača nisu bili na razini, a ne zbog neke svoje kvalitete. Sadio Mane je opasan, ali ne ni izbliza tako opasan kao što može biti u Liverpoolu gdje su mu partneri Salah i Firmino. Senegal je slaba reprezentacija koja nema posebnih kvaliteta, taktički nisu dobri, i jedina im je nada kontranapad preko Manea – koji čak i taj kontranapad mora izvesti sam jer nema kvalitetnih suigrača. Ovo nije momčad za ovu razinu nogometa, unatoč sjajnom Maneu.

Tip za klađenje

Da je Poljska stabilna u obrani tip bi bio jasan, pobjeda Poljske, a ovako ipak imamo neke dvojbe oko toga hoće li Poljska uspjeti zadržati Senegal na 0 golova. Poljska bi zbog trke i taktike trebala imati terensku dominaciju i stisnuti Senegal, a Lewandowski im završava sve napade pa će vjerojatno zabiti gol. Tko se hoće kladiti na Poljsku na 2.30 (Bet-at-home) ili na oba daju gol 2.06 (Bet-at-home) ima solidnu šansu za dobiti svoju okladu, ali postoji bolja oklada na ovaj susret: