Tipovi

Senegal-Kolumbija prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Senegal i Kolumbija igraju u 16:00, u isto vrijeme kad i Japan-Poljska, u utakmici koja objema reprezentacijama može značiti prolaz ili ispadanje. Senegalu treba bod, Kolumbiji sva tri. Pročitajte našu prognozu i dobijte tip odnosno tipove za klađenje!

Japan je prvoplasirani u skupini H s gol-razlikom +2, ali ako izgube od Poljske, a Senegal i Kolumbija odigraju neriješeno, Japan može ispasti. Senegal ima 4 boda i sigurno se kvalificira ako ne izgubi ovdje od Kolumbije, a Kolumbija ima 3 boda i samo ih pobjeda vodi u nokaut fazu.

Ako još niste, otvorite račun na Bet-at-home kladionici i uzmite 50% bonusa na uplatu sve do iznosa od €111. Bonus vrijedi do 29.6. i za postojeće članove (mi smo uzeli), a kladionica je na hrvatskom jeziku. Još bolji bonus daje Betfair, 100% na prvu uplatu do €100. Betfair je najkvalitetnija kladionica uopće, s najboljim klađenjem uživo, najboljim mobilnim klađenjem, i najboljim rasponom zanimljivih oklada na utakmice Svjetskog prvenstva.

Bet-at-home.com Betfair.com

Senegal

Senegal se pokazao u jako dobrom svjetlu makar realno ne igra lijep nogomet većinu utakmice. Ipak, povremeno dođu do kontranapada kojeg onda nekako uspiju završiti i zabiti gol. Sredili su Poljsku s dva takva gola koji su bili plod grešaka poljske obrane, a zatim su dvaput vodili protiv Japana, i imaju prosjek od 2 zabijena gola po utakmici. Ni obrana nije loša, protivnicima treba dosta truda da bi ju otključali.

Kolumbija

Kolumbija je imala utakmicu u kojoj je jednostavno morala osvojiti tri boda da bi zadržala mogućnost kvalifikacije u nokaut fazu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Učinili su to, sredili Poljsku 3:0, a za Kolumbijce je dobro što Senegal nije pobijedio Japan, jer tada Kolumbija ne bi ovisila sama o sebi. Ovako im treba samo pobjeda, kojom onda preskaču Senegal na tablici i ulaze u drugi krug natjecanja. Kod Kolumbije smo u prošloj utakmici vidjeli puno htijenja, tako će izgledati i danas, i napravit će sve što mogu da dođu do tri boda. Tu su James Rodriguez i Radamel Falcao, a ni ostali nisu loši, i nakon dvije utakmice iskustva na ovom SP očekujemo da ovdje zaigraju još bolje.

Tip za klađenje

Senegal je neugodan suparnik koji će valjda svakome uspjeti zabiti bar jedan gol iz kontranapada ili greške obrane, ili  čak i dva gola, i zapravo je šteta što ćemo se danas oprostiti ili od njih ili od Kolumbije. Senegal je sigurno slabija momčad ali može zabiti gol bilo kad. Kolumbija će dominirati u ovoj utakmici i vjerojatno pobijediti, prognoziramo nešto kao 2:1 za Kolumbiju. Dakle, puno golova, oba daju gol, i Kolumbija pobjeđuje. Evo koeficijenata za to: