Tipovi

Švedska – Južna Koreja prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Makar nikoga to neće previše zanimati u ponedjeljak u 14:00, na Svjetskom prvenstvu natjecanje u skupini F nastavljaju Švedska i Južna Koreja. Kasnije danas imamo interesantnije utakmice. Švedska je u ovom susretu favorit ali teško postiže golove, a Južna Koreja je inferiorna i slabo je igrala u prijateljskim utakmicama, ali za njih znamo da mogu eksplodirati i zabiti dva gola bilo kad. Pročitajte našu prognozu, možda nađemo neki dobar tip za klađenje na ovu utakmicu!

Naravno, nećete se kladiti bez bonusa jer je na ovakvom Svjetskom prvenstvu punom iznenađenja to put u gubitak. Ojačajte svoj saldo bonusom pa nastavite bezbrižno dalje tipovati na naše i svoje prognoze. Bet-at-home daje do €111 eura bonusa, Betfair daje do €100, a još €900 bonusa vas čeka na našoj stranici Bonusi.

Švedska

Švedska je došla bez Zlatana Ibrahimovića pa su prepušteni sami sebi, odnosno solidnim napadačima Toivonenu i Bergu kojima ipak treba čista prilika da bi postigli gol. Švedska je organizirana momčad protiv koje je jako teško igrati, jer ih se nikako ne može slomiti osim nekim sjajnim individualnim potezom, a to uglavnom mogu samo najbolje reprezentacije. Švedska je izgubila samo tri od zadnjih deset utakmica, a obje pripremne utakmice su odigrali 0:0. Slično možemo očekivati i ovdje.

Vjerojatni početni sastav Švedske (4-4-2): Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – Toivonen, Berg.

Južna Koreja

Južna Koreja je najslabija reprezentacija u ovoj skupini, a osim toga i nisu u dobroj formi. Nešto u ovoj ekipi ne štima, ne uspijevaju se onako nametnuti kao što su to nekad znali njihovi prethodnici prije petnaestak godina. Svim korejskim igračima je zajedničko to da im je doprinos u igri vrlo ograničen, što vrijedi čak i za Son Heung-mina koji igra u Tottenhamu. Jedan od najboljih driblera na svijetu i u Spursima ima status specijalnog oružja, ali nije igrač koji sam može povući i riješiti utakmicu. To će se potvrditi sad kad igra okružen puno slabijim suigračima – pogotovo zato što na ovom Svjetskom prvenstvu driblinzi jednostavno ne prolaze.

Vjerojatni početni sastav Južne Koreje (4-4-2): Seung-Gyu – Hyun-Soo, Kyung-Won, Young-Gwon, Joo-Ho – Sung-Yeung, Ja-Cheol, Chul, Jae-Sung – Son, Hee-Chan.

Tip za klađenje

Pitanje je hoće li Švedska uspjeti zabiti gol ili ne. Ako sve bude sukladno očekivanjima, Južna Koreja se ne bi trebala moći nametnuti u ovoj utakmici, Šveđani će voditi igru, a to će izgledati jako loše. Ne zamjeramo nikome tko propusti ovu utakmicu na TV. Mučenje Šveđana s loptom bi ipak prije ili kasnije trebalo rezultirati golom, bar iz prekida, Šveđani su puno fizički jači i višlji od malih Korejaca. Prognoze za klađenje se sve svode na to da je Švedska favorit i da će biti malo golova, vjerojatno samo jedan. Južna Koreja vjerojatno neće dati gol, a sigurnija opcija je da oba tima ne daju gol. Za one koji se vole kladiti na strijelce samo je jedan izbor u ovoj utakmici, a to je Berg.