Tipovi

Tunis – Engleska prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Tunis i Engleska igraju u ponedjeljak u 20:00 i time završavaju dnevni program na Svjetskom prvenstvu. Kao i uvijek, od Engleske se puno očekuje, pogotovo zato što su uspješno prošli dvije zadnje prijateljske utakmice koje su ih pripremale za Tunis i Panamu, slavili su 2:1 protiv Nigerije i zatim 2:0 protiv Kostarike. Pročitajte prognozu za klađenje na Tunis – Engleska i dobijte tip odnosno tipove za igrati na kladionici!

Tunis

Tunis nema igrače koji igraju u velikim, čak ni srednjim klubovima. U modernom dobu su se tri puta kvalificirali za SP i nisu ostvarili nijednu pobjedu ali su svaki put bar nekome otkinuli bod. U pripremnim utakmicama su igrali toliko dobro da to više uopće nije slučajno, pobijedili su Iran i Kostariku po 1:0, zatim odigrali 2:2 i sa Portugalom i s Turskom, a na kraju izgubili od Španjolske samo 0:1 golom u 84. minuti. Sigurno će prouzročiti probleme i Englezima.

Engleska

Englezi će vjerojatno donekle podcijeniti Tunis, pogotovo zato što su rutinski pobijedili Nigeriju i Kostariku na domaćem terenu, i očekivat će da će Tunis pasti na leđa zato jer su oni zvijezde Premier lige. Neće. Engleska će se morati jako pomučiti da dođe do rezultata u ovoj utakmici, a uostalom tako su igrali i u ove spomenute dvije utakmice. Puno truda ali ne i kreativnosti, igra koja ne stvara čiste šanse, a onda se ipak nekako dođe do zgoditka.

Tip za klađenje

Mogla bi Engleska i pobijediti 2:0, ali bit će to jako teška utakmica, Englezi ne zabijaju baš tako lako, pogotovo ne Harry Kane, čije kvalitete izgledaju potpuno drugačije kad iza njega igra Tottenham i kad iza njega igra Engleska. Makar tu ima Dele Allija, nema Cristiana Eriksena i to se jako osjeti. Nije isključeno da Tunis može nešto napraviti u ovoj utakmici, a svakako preporučamo ne tretiranje ove utakmice kao zicer na Englesku.