Novosti

Kladiti se u kriptovalutama – da ili ne?

Sigurno ste se već susreli s online kladionicama koje primaju depozit u bitcoinu ili drugim kriptovalutama, ili ste makar vidjeli oglas za jednu od njih. Za više informacija posjetite btcgosu.com.

Prednost: nema poreza

Bitcoin je najviše uzeo maha u onim državama gdje je zbog nekog razloga komplicirano, skupo, neisplativo ili nemoguće raditi transfere običnim novcem. Sličan je i slučaj u Hrvatskoj, gdje je porez na klađenje ogroman i treba ga zaobići.

Bitcoin je rješenje za to, jer se transakcije ne bilježe u HNB-u i nisu podložne oporezivanju. Naravno, ako ste dovoljno pametni da ne prodate bitcoin na svoj tekući račun pa da platite porez na kapitalnu dobit.

Prednost: bonusi su ogromni

Cloudbet nam uvijek prvo padne na pamet kad govorimo o bitcoin bonusima, jer oni daju bonus dobrodošlice od 100% na prvu uplatu do čak 5 BTC. Dakle, uplatite određenu količinu bitcoina i dobijete duplo. Ako biste uplatili 5 BTC, dobili biste još 5 i imali biste na svom računu 10 BTC. To je bonus od 50.000 eura!

Slični iznosi se mogu dobiti i u drugim online kladionicama koje primaju bitcoin, makar su tu “manji” iznosi od 1 BTC ili 0.5 BTC, dakle 10.000 ili 5.000 eura.

Mana: komplicirano korištenje

Zasad je još uvijek dosta komplicirano kupiti bitcoin, pogotovo ako to radite prvi put. Još je teže kupiti bitcoin na način da to ne radite sa svog bankovnog računa, a onda vam ostaje i još jedan izazov – prebacivanje tog bitcoina u kune kad budete htjeli potrošiti svoje dobitke na klađenju.

Ipak, prednosti daleko nadmašuju mane, i savjetujemo svim igračima da se počnu kladiti u bitcoinu. Ove stare kladionice više ne daju dobre bonuse, prema tome, prebacite se na one koje daju. Između njih i vas stoji samo mali zadatak – kupite si nešto bitcoina.

Oklade.net

Komentiraj

Klikni ovdje za ostavljanje komentara