Tipovi

Australija-Peru prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Australija i Peru igraju u utorak u 16:00, u isto vrijeme kad i Danska-Francuska, a Australija i dalje ima šansu kvalificirati se za nokaut fazu dok je Peru već ispao. Mogu li Australci pobijediti Peru koji je bolja momčad? Pročitajte našu prognozu utakmice Australija-Peru i dobijte tip za klađenje!

Australija ima za dva gola slabiju gol-razliku od Danske, pa ako Danska izgubi od Francuske a Australija pobijedi Peru, treba im samo da jedna od tih pobjeda bude s dva razlike i Australci su se kvalificirali za drugi krug natjecanja. Peru je unatoč dobroj igri na nula bodova, i ovdje igraju samo za to da ne budu zadnji u skupini.

Australija

Australija nije uopće igrala loše na ovom prvenstvu, ali ostaje činjenica da su oba svoja dosadašnja gola zabili iz jedanaesteraca. U napadu igraju kreativnije nego što smo mislili, ali imaju problem s nedostatkom kvalitetnih napadača pa uglavnom to izgleda oku ugodno ali učinka nema. Sada se moraju dodatno otvoriti jer traže pobjedu, i sigurno će i ovdje kreirati dosta šansi. Samo, tko će ih zabiti?

Peru

Peru je odigrao bolje od Australije ali imaju nula bodova na kontu. U doigravanju za Svjetsko prvenstvo su izbacili Novi Zeland pa imaju određeno iskustvo protiv momčadi iz Oceanije, makar Australija igra dosta drugačije. Peru ima odličan napad predvođen Paolom Guerrerom i Jeffersonom Farfanom, ali dosad nisu uspjeli postići gol na prvenstvu. Ne vjerujemo da će se oprostiti s prvenstva bez postignutog gola, to bi bila prevelika slučajnost s obzirom na broj i kvalitetu šansi koje stvaraju.

Ako još niste, otvorite račun na Bet-at-home kladionici i uzmite 50% bonusa na uplatu sve do iznosa od €111. Bonus vrijedi i za postojeće članove (mi smo uzeli), a kladionica je na hrvatskom jeziku. Još bolji bonus daje Betfair, 100% na prvu uplatu do €100. Betfair je najkvalitetnija kladionica uopće, s najboljim klađenjem uživo, najboljim mobilnim klađenjem, i najboljim rasponom zanimljivih oklada na utakmice Svjetskog prvenstva.

Bet-at-home.com Betfair.com

Tipovi za klađenje

Da Peru ima šansu za kvalificiranje, sigurno bismo igrali na njih jer su bolji od Australije. Ne samo po imenima, nego i po općenitom nogometnom umijeću, a i po tome s kakvim momčadima igraju svake godine. Peru se natječe s najjačim južnoameričkim momčadima dok Australija nema iskustvo ozbiljnog nogometa dok ne dođe na Svjetsko prvenstvo. Peru je s pravom favorit na kladionici, ali ekipe kojima u zadnjem kolu treba pobjeda protiv nekoga tko je već ispao obično i dođu do pobjede. S obzirom da mislimo da će Peru napokon zabiti gol, a Australija jednostavno mora zabiti, naš tip je da obje ekipe postižu bar jedan gol na utakmici.