Tipovi

Egipat – Urugvaj tip i prognoza za klađenje SP 2018.

Nakon jučerašnjeg otvaranja, danas počinje pravo Svjetsko prvenstvo s tri utakmice dnevno. Prva na rasporedu je utakmica Egipat – Urugvaj u 14:00, a Urugvaj je jasan favorit. Pročitajte našu analizu ove utakmice i prognozu za klađenje kao i tip odnosno tipove!

Uzmite bonus na Bet-at-home kladionici (50% na uplatu, max. bonus €111) bez obzira jeste li postojeći član ili se tek učlanjujete, bonus vrijedi za sve igrače (može se uzeti do kraja natjecanja po skupinama). Također uzmite 100% bonusa u Betfair kladionici do €100, a Bet365 svim postojećim članovima daje €50 besplatnu okladu za klađenje uživo na utakmicu Portugal-Španjolska pa se brzo učlanite i ovdje i uzmite taj besplatni novac! S tim bonusima plus dobici od naših prognoza ćete lako profitirati na klađenju na Svjetsko prvenstvo!

Egipat

Mohamed Salah nije imao samo sjajnu klupsku sezonu već je i doveo Egipat na Svjetsko prvenstvo zabijajući pet golova u egipatskih šest utakmica u kvalifikacijama. Ozlijedio je rame u finalu Lige prvaka, ali trener Hector Cuper je jučer (četvrtak) rekao da je skoro 100% siguran da će Salah nastupiti u ovoj utakmici, “osim ako se nešto nepredviđeno ne dogodi u međuvremenu”.

Egipat je vrlo defanzivna momčad, a prema naprijed gotovo u potpunosti ovise o inspiraciji Salaha. U pripremnim utakmicama (bez njega) su prošli tjedan poraženi od Belgije 3:0, a prije toga su odigrali 0:0 s Kolumbijom. Egipat nije pobijedio već dosta dugo, pogotovo ne europsku ili južnoameričku reprezentaciju, i Salah im je jedini način da postignu gol.

Urugvaj

Urugvaj je odigrao samo jednu pripremnu utakmicu, zapravo pucački trening, protiv Uzbekistana (3:0), što zapravo i ima smisla jer su im se utakmice na SP tako posložile da idu od slabije prema jačoj – Egipat, Iran, Rusija. Prve dvije se mogu smatrati pripremnim utakmicama jer Urugvaj ima ogromnu kvalitetu. Jaki su u obrani, a u napadu su Luis Suarez i Edinson Cavani. Urugvaj je jedan od prikrivenih favorita na ovom prvenstvu.

Tip za klađenje

Koeficijent na Urugvaj je 1.50 Bet365 i to je čak i dovoljno dobro za klađenje na ovu utakmicu. Koeficijent bi možda trebao biti niži jer je jasno da će samo Urugvaj ovdje igrati ozbiljan nogomet, a Egipat će se braniti i pokušati dati loptu Salahu da napravi neku čaroliju iako je nepotpuno zaliječen. Zanimljivi su koeficijenti u Betfair kladionici za šuteve igrača u okvir gola, za Salaha je koeficijent 1.53 da ima bar 1 šut u okvir, za Suareza 1.61 da ima bar 2 šuta u okvir, a za Cavanija 1.83 da ima bar 2 šuta u okvir. Biramo Cavanija, jer je on glavni strijelac Urugvaja, 10 golova u zadnjih 18 utakmica.

  • Pobjeda Urugvaja 1.50 Bet365
  • Cavani 2+ šuteva u okvir 1.83 Betfair

Također pogledajte naše ostale prognoze današnjih utakmica, 17:00 Maroko – Iran i 21:00 Portugal – Španjolska. Ne propustite se učlaniti u Bet365 i uzeti €50 besplatnu okladu za klađenje uživo na Portugal – Španjolska. Inače, najbolje mobilno klađenje uživo nude Bet365 i Betfair.

Uplate u navedene kladionice ćete najlakše raditi debitnom ili kreditnom karticom, a možete koristiti i Neteller i Skrill. Za vodiče u uplati pogledajte našu sekciju o uplatama i isplatama.