Tipovi

Engleska – Panama prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Nedjelja 24.6. na Svjetskom prvenstvu počinje utakmicom Engleska-Panama u 14:00. Englezi imaju tri boda teško ostvarena protiv Tunisa 2:1, dok je Panama glatko izgubila od Belgije 3:0. Engleska je veliki favorit u ovoj utakmici, i sad je samo pitanje što odigrati na kladionici? Pročitajte našu prognozu i dobijte tip odnosno tipove za klađenje.

Belgija je sredila Tunis 5:2 i ima superiornu gol-razliku +6, dok Engleska trenutno ima samo +1. Prvo mjesto u skupiniG je zapravo najmanje bitno jer se križa sa skupinom gdje su Japan, Senegal, Poljska i Kolumbija. Ipak, ako Engleska želi prvo mjesto mora ili nabiti Panamu s 5-6 golova razlike pa remizirati s Belgijom, ili pobijediti i Panamu i Belgiju.

Engleska

Engleska je sjajno otvorila utakmicu protiv Tunisa s nekoliko izrazitih gol-šansi, ali su sve propustili i dali Tunisu šansu da se vrati u utakmicu nakon tog početnog pritiska. Vidi se da Engleska napokon igra dobar nogomet, ali problem i dalje imaju u završnici u kojoj se nađu igrači kao što su Sterling, Rashford i Lingard koji ne zabijaju uvijek kad im se pruži zlatna šansa. Ipak, Englezi imaju Kanea koji riješi te probleme s realizacijom, kao što je napravio s dva gola Tunisu. Možemo očekivati da Engleska jednako dobro (i jednako loše) zaigra protiv Paname makar je Panama manje opasna ekipa od Tunisa.

Panama

Panama je vjerojatno najslabija momčad ovog prvenstva i vrlo vjerojatno će natjecanje završiti s 0 bodova i 0 golova. U prvom poluvremenu protiv Belgije su se dobro branili, ali su na kraju ipak popustili i primili tri gola.

Tip za klađenje

Engleska se napunila samopouzdanjem zbog onog kasnog gola kojim je pobijeđen Tunis, a i puno pritiska je palo s leđa engleskih reprezentativaca. Ovu utakmicu mogu odigrati opuštenije makar se opet traži pobjeda, ali Engleska je dobro otvorila prvenstvo i nema razloga da ne nastavi. Panama ne bi trebala pružiti ozbiljan otpor osim u obrani. Očekujemo da Engleska pobijedi komforno, s bar dva gola razlike, a koeficijent za to je dovoljno dobar. Bet-at-home daje 1.69 dok je koeficijent na pobjedu Engleske 1.24. Obje oklade su dobre, ovisno o tome s kakvim ulozima igrate i kakve koeficijente tražite.