Tipovi

Japan – Senegal prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Japan i Senegal igraju u nedjelju u 17:00 u skupini H Svjetskog prvenstva, koja je potpuno otvorena i iz koje se svatko može kvalificirati. Ove dvije reprezentacije imaju po tri boda iz prvog kruga pa tko pobijedi ovdje kvalificirao se za nokaut fazu. Pročitajte našu prognozu utakmice i dobijte tip odnosno tipove za klađenje!

Japan je sretno pobijedio Kolumbiju zbog događaja iz 6. minute kad im je suđen jedanaesterac, a Kolumbija je ostala s igračem manje. Japan inače ne bi slavio u toj utakmici, a ovako su uzeli sretna tri boda s pobjedom 2:1. Senegal je, s druge strane, totalno iznenadio Poljsku i pobijedio 2:1, s tim da je Poljska zabila samo utješni gol pred kraj ali je Senegal dominirao.

Japan

Teško je dati neki sud o Japanu s obzirom da su tijekom cijele utakmice protiv Kolumbije imali i vodstvo i igrača više, i ta utakmica ne može biti mjerilo. Radi se o momčadi koja igra napadački, a zapravo je protiv Kolumbije veći dio utakmice provela braneći se, i u tom elementu igre nisu ni bili loši. Ovu utakmicu vide kao meč loptu za kvalifikaciju u drugi krug, ali kao i Poljska mogli bi se neugodno iznenaditi kvalitetom Senegala.

Senegal

Senegal je Poljskoj pokazao da je i te kako opasan, i da nije jedna od onih afričkih ekipa koje izgledaju dobro ali lako gube utakmice. Ipak, treba reći da su u cijeloj utakmici imali jedan šut u okvir gola (prvi gol je bio autogol), sa tri šuta prema golu ukupno. Ali te šanse koje su stvorili su bile stopostotne šanse jer je obrana potpuno ispala iz igre, pa zbog toga imaju realizaciju 200%, dva gola iz jednog šuta u okvir. Senegal sve to može i ponoviti, izuzetno su brzi i opasni iz kontranapada, a brane se jednako dobro kao i ostale ekipe na prvenstvu.

Tip za klađenje

Teška utakmica za prognoziranje. Klađenje na Senegal bi značilo klađenje na to da će Senegalci iskontrirati Japance, jer drugačije ni ne mogu postići gol niti traže neku kontrolu igre, a klađenje na Japan bi značilo klađenje na to da Japanci opet mogu kreirati dobre šanse kao što su to radili protiv Kolumbije. Vjerojatno će Japan imati veći posjed lopte i dat će gol, a Senegal će prijetiti iz kontre i također vjerojatno dati gol. Moguća su sva tri tipa. Koeficijent da Japan da gol je 1.49, a koeficijent da Senegal da gol je samo 1.29. Kladionice očekuju utakmicu s malo golova, koeficijent na manje od 2.5 je 1.60. Mi se ne slažemo, i očekujemo da ove dvije ekipe obje krenu po pobjedu, bit će otvoreno i bit će golova.