Tipovi

Francuska – Peru prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Francuska i Peru u 17:00 počinju utakmicu koja zaključuje drugi krug u skupini C Svjetskog prvenstva. Francuska ima tri boda osvojena protiv Australije sa 2:1, dok je Peru nesretno izgubio 0:1 od Danske uz promašeni jedanaesterac i 14 šuteva na gol. Francuzima je cilj ostvariti pobjedu i ovdje da se ne moraju vaditi u trećoj utakmici protiv čvrste Danske, a Peru mora osvojiti makar bod da bi zadržao šanse za kvalifikaciju, a ovisno o rezultatu Danske u prethodnoj utakmici mogla bi im trebati i sva tri. Pročitajte našu prognozu utakmice Francuska – Peru i dobijte tip odnosno tipove za klađenje!

Francuska

Puno toga u igri Francuske nije dobro, kako smo i predviđali, i ova momčad prepuna zvijezda ne izgleda dobro na travnjaku. I jednu Australiju su pobijedili na mišiće, onako kako pobjeđuju velike momčadi kad ne igraju dobro, a to je samo Australija. Peru je puno nezgodnija momčad. Ali, treba reći i da Francuska nije uspjela pobijediti u 5 od zadnjih 7 svojih prvih utakmica na velikim natjecanjima prije ogleda s Australijom. Standardno loše počinju prvenstva. Ne očekujemo neke velike izmjene u sastavu Francuske, ali očekujemo ipak malo bolju ili makar efikasniju predstavu. Očigledno je da Francuzima nedostaje jedan kvalitetni kreativac kao što su to na zadnjim natjecanjima bili Franck Ribery ili Dimitri Payet, a ova sadašnja jedanestorka teško stvara razliku i više izgleda kao momčad za čuvane rezultata. Nema tko dodati napadačkom trojcu, voditi kreaciju u veznom redu ne mogu ni Kante ni Matuidi ni Pogba. To će Francuze pratiti na cijelom prvenstvu, a posebno će im biti teško igrati kad su favoriti, bit će im lakše protiv velikih momčadi koje se više otvore i prihvaćaju otvorenu igru.

Peru

Peru je možda imao hrpu šuteva na gol protiv Danske, ali se zapravo vidjelo da nemaju načina kako da dođu do gola. Unatoč odličnim napadačima Paolu Guerreru i Jeffersonu Farfanu, nisu uspjeli doći do stvarno velike šanse za gol ni kad su stizali rezultat. Puno truda nizašto. U obrani su odigrali solidno pa se nadaju da mogu ponoviti takvu predstavu i protiv Francuske. Peru će vjerojatno zaigrati agresivno i rastrčano, s principom da je napad najbolja obrana (kao što smo vidjeli u slučaju Maroka protiv Portugala), i tražit će gol koji bi im omogućio da osvoje makar bod. Ovaj put će od prve minute zaigrati Paolo Guerrero, što znači da će Jefferson Farfan zaigrati povučenije, odnosno da će Peru imati dva odlična napadača na terenu u isto vrijeme.

Tip za klađenje

Francuska u nedavnim utakmicama protiv južnoameričkih momčadi ima samo jednu pobjedu uz omjer 1-4-4 u devet utakmica. To uključuje neriješene rezultate protiv Ekvadora i Urugvaja na Svjetskim prvenstvima. Peru je na ovo SP ušao u odličnoj formi, s nizom neporaženosti od 15 utakmica, a rijetko i primaju golove. Ali, ovo je ipak Svjetsko prvenstvo, tu se igra drugačije i ulozi su veći, a dobre momčadi pronalaze način da pobijede i kad ne dominiraju na terenu. Tako je Peruu napravila Danska, tako će vjerojatno i Francuska. Ne bez mučenja i ne bez problema, neće biti lijepo, ali na kraju vjerojatno pobjeđuju. Koeficijent je vrlo dobar zbog ovoga kako se Francuska mučila u prvoj utakmici. Ali ovo je ipak jedan od favorita Svjetskog prvenstva.

  • Tip: pobjeda Francuske 1.60 Betfair