Tipovi

Švicarska-Kostarika prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

U 20:00 igraju Švicarska i Kostarika, u isto vrijeme kad i Srbija-Brazil, a Švicarska ima odlične šanse da prođe u drugi krug dok Kostarika više ne igra za ništa. Pročitajte našu prognozu ove utakmice i dobijte dosta izgledan tip za klađenje s koeficijentom 2.40!

Švicarska može ispasti ako Srbija pobijedi Brazil, a može i osvojiti prvo mjesto u skupini ako Brazil ne pobijedi Srbiju. Tako da je u oba slučaja Švicarskoj ova utakmica važna, a Kostarika je već ispala. Na dosadašnjim prvenstvima, obično bi ekipa kojoj bodovi trebaju pobijedila one koji su već otpali s prvenstva.

Ako još niste, otvorite račun na Bet-at-home kladionici i uzmite 50% bonusa na uplatu sve do iznosa od €111. Bonus vrijedi do 29.6. i za postojeće članove (mi smo uzeli), a kladionica je na hrvatskom jeziku. Još bolji bonus daje Betfair, 100% na prvu uplatu do €100. Betfair je najkvalitetnija kladionica uopće, s najboljim klađenjem uživo, najboljim mobilnim klađenjem, i najboljim rasponom zanimljivih oklada na utakmice Svjetskog prvenstva.

Bet-at-home.com Betfair.com

Švicarska

Švicarska je na silu uspjela pobijediti Srbiju, a istim takvim trudom su se vratili iz zaostatka i protiv Brazila i osvojili bod. Sad su prvi put u situaciji gdje neće stizati rezultat, već su favoriti i vodit će igru i tražiti gol. Švicarska baš nije dobra momčad za takvu igru, ali Xherdan Shaqiri bi trebao nešto smisliti da otključa obranu Kostarikanaca koja će igrati solidno, ali kad primi prvi gol odustat će od utakmice.

Kostarika

Kostarika nema puno toga za pokazati u fazi napada, sve su to poluprilike koje ni ne zaslužuju gol, a na ovom prvenstvu su uglavnom bili stjerani na svoju polovicu, tako će biti i u ovoj utakmici. Unatoč odličnom Keyloru Navasu, ne vjerujemo da će uspjeti obraniti mrežu tijekom svih 90 minuta plus nadoknada.

Tipovi za klađenje

Kostarika se dosad pokazala kao čvrst protivnik, ali to je zapravo igranje bunkera, s dobrim golmanom koji onda obrani ono što prođe obranu. Kladionice možda malo griješe što očekuju da će Kostarika i ovdje odigrati jednako kvalitetno, jer je realan koeficijent na Švicarsku gotovo jednak onom koeficijentu da Švicarska da gol, znači oko 1.25 do 1.30. Kostarika neće zabiti gol, i zato imamo ove dobre oklade: