Tipovi

Srbija-Brazil prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

U 20:00 igraju Srbija i Brazil, u isto vrijeme kad i Švicarska-Kostarika, a Srbiji treba pobjeda protiv favorita prvenstva da bi se plasirali u drugi krug. Pročitajte našu prognozu utakmice i dobijte tip odnosno tipove za klađenje!

Da je ostalo 1:1 protiv Švicarske, Srbija bi se mogla kvalificirati i porazom, ali ovako su u gotovo bezizlaznoj situaciji jer moraju ne samo remizirati protiv Brazila nego ga pobijediti. Bez toga nema kvalifikacije. U toj situaciji i Brazil vjerojatno ispada, a jedino im pobjeda garantira prvo mjesto u skupini. Neće biti nikakvog opuštanja.

Ako još niste, otvorite račun na Bet-at-home kladionici i uzmite 50% bonusa na uplatu sve do iznosa od €111. Bonus vrijedi do 29.6. i za postojeće članove (mi smo uzeli), a kladionica je na hrvatskom jeziku. Još bolji bonus daje Betfair, 100% na prvu uplatu do €100. Betfair je najkvalitetnija kladionica uopće, s najboljim klađenjem uživo, najboljim mobilnim klađenjem, i najboljim rasponom zanimljivih oklada na utakmice Svjetskog prvenstva.

Bet-at-home.com Betfair.com

Srbija

Srbija je odigrala dosta dobre dvije utakmice, ništa spektakularno ali bar nisu pokazali nikakve velike greške u igri. Osim ako smatramo greškom to što nisu uspjeli privesti kraju utakmicu protiv Švicarske, u kojoj su vodili. Ali, na ovom prvenstvu rijetko tko uspijeva ne primiti gol kad protivnik stiže rezultat. Uglavnom, Srbija je poprilično opasna u napadu, pogotovo Mitrović koji sjajno igra glavom, i mogu se nadati da će i protiv velikog Brazila imati svoje šanse za gol.

Brazil

Brazil je zakazao u obadvije dosadašnje utakmice, ali su uspjeli nekako pobijediti Kostariku s prvim golom u 90. minuti, pa im ovdje ne treba pobjeda za kvalifikaciju nego za osvajanje prvog mjesta. Brazil teško stvara dobre šanse jer nemaju kreatora u igri, a na vrlo malom prostoru, kad protivnika stisnu u šesnaesterac, nema puno šanse za dribling. Brazilu će ovdje biti lakše jer će se protivnik otvoriti.

Tipovi za klađenje

Očekujemo da oba daju gol i da bude više od 2.5 golova. Srbija će ići igrati protiv Brazila kao da su ravnopravni, tražeći gol i pobjedu, a Brazilu također treba pobjeda. To bi moglo dovesti do rezultata recimo 3:1 za Brazil. Osim toga, kladionice nagrađuju pobjedu Brazila sa čak 1.60, što je ishod u kojeg svakako vjerujemo.

  • Tip: više od 2.5 golova 1.75 Betfair
  • Tip: oba daju gol 1.86 Betfair
  • Tip: pobjeda Brazila 1.60 Betfair