Tipovi

Južna Koreja-Njemačka prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Južna Koreja i Njemačka igraju u 16:00, u isto vrijeme kad i Meksiko-Švedska, a Nijemcima treba dobar rezultat kako bi se kvalificirali u nokaut fazu. Južna Koreja se zapravo još može kvalificirati. Hoće li Nijemci napokon zaigrati kako znaju protiv ovog inferiornog protivnika ili su problemi u igri duboki? Pročitajte prognozu i tip!

Ako bi Južna Koreja pobijedila Njemačku imala bi jednak broj bodova i identičnu gol-razliku kao Nijemci. Njemačka ima tri žuta kartona i jedan crveni, Južna Koreja ima pet žutih, ali fair play ne bi bio kriterij jer bi J.Koreja bila jača od Njemačke u međusobnom ogledu. Da bi se Korejci kvalificirali, Švedska ne bi smjela osvojiti ni bod protiv Meksika, a također bi ili Švedska trebala izgubiti 2 razlike ili bi Koreja trebala pobijediti s 2 razlike.

Ako još niste, otvorite račun na Bet-at-home kladionici i uzmite 50% bonusa na uplatu sve do iznosa od €111. Bonus vrijedi do 29.6. i za postojeće članove (mi smo uzeli), a kladionica je na hrvatskom jeziku. Još bolji bonus daje Betfair, 100% na prvu uplatu do €100. Betfair je najkvalitetnija kladionica uopće, s najboljim klađenjem uživo, najboljim mobilnim klađenjem, i najboljim rasponom zanimljivih oklada na utakmice Svjetskog prvenstva.

Bet-at-home.com Betfair.com

Južna Koreja

Južna Koreja je zaigrala puno bolje u drugoj utakmici, i makar je i dalje jedna od slabijih momčadi prvenstva, činjenica je da u nekim trenucima lijepo igraju prema naprijed. Glavna uzdanica je Son Heung-min, igrač Tottenhama, i dosta dobro je igrao protiv Meksika. Korejci čak i nisu toliko inferiorni koliko smo mislili, ipak nijednu utakmicu dosad nisu izgubili s hendikepom (makar je ovo protiv Meksika bio samo utješni gol u 90. minuti a ne ozbiljna najava povratka u utakmicu).

Njemačka

Njemačka je raštimani orkestar i to više nije slučajno, puno je problema u igri. Ceh su platili Khedira i Özil, koji su inače centralni dio slagalice, a trener je dao šansu novim igračima protiv Švedske, i također se nisu naigrali. Moglo bi se osvetiti nepozivanje Leroya Sanea, jer ovi igrači teško driblaju, a dribling Njemačkoj jako nedostaje u igri. Uglavnom, nije slučajno što su izgubili od Meksika i što su zapravo zaslužili samo bod protiv Švedske. A ni što su izgubili od Austrije na pripremama. Neće im biti bolje ni u ostalim utakmicama, kao ni u ovoj.

Tipovi za klađenje

Preporučamo izbjegavanje klađenja na Njemačku, pogotovo zato što je koeficijent samo 1.18, a u hendikep baš i ne vjerujemo, pogotovo ne za 1.50. Južna Koreja se može kvalificirati pobjedom i sigurno će krenuti na sve ili ništa, i vjerujemo da bi mogli postići neki gol. Ako je jedna Švedska poentirala i još imala jedan nedosuđeni jedanaesterac, onda svatko može izigrati ovu obranu.