Tipovi

Urugvaj – Saudijska Arabija prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Urugvaj i Saudijska Arabija počinju svoju utakmicu drugog kola skupine A Svjetskog prvenstva u srijedu u 17:00. Urugvaj se izvukao u prvoj utakmici i pobijedio Egipat kasnim golom, a Saudijci su poniženi od Rusije 0:5. Ovo je zicer na kladionici, Urugvaj će htjeti u ovoj utakmici riješiti pitanje prolaza. Pročitajte našu prognozu utakmice Urugvaj – Saudijska Arabija i dobijte tip odnosno tipove za klađenje!

Utakmica: Urugvaj – Saudijska Arabija

Početak: srijeda 20.6.2018. 17:00

Stadion: Rostov Arena, Rostov na Donu

Urugvaj

Urugvajci nisu zadovoljni nastupom protiv Egipta, makar bi priča bila puno drugačija da Luis Suarez nije bio tako indisponiran. Sjajni napadač je imao 4-5 odličnih šansi za postizanje gola ali ih je sve nekako upropastio, i kao da ga je prvi promašaj toliko dekoncentrirao da se kasnije nije više mogao pronaći. Dakle, nije Urugvaj igrao loše, nego su stvarali odlične šanse koje su odlazile u nepovrat. Trener ipak nije zadovoljan pa bi mogao raditi neke promjene za ovu utakmicu. Ali, bez obzira koga odabere, očekujemo da će napadači ipak biti koncentriraniji u završnici i da će to rezultirati s nekoliko golova u mreži Saudijaca. Pogotovo zato što se Saudijska Arabija ipak mora malo otvoriti, a protiv Rusije smo vidjeli kako to izgleda kad se otvore.

Saudijska Arabija

Druga najlošije rangirana reprezentacija je od najlošije rangirane izgubila 5:0. Saudijci uopće nisu izgledali loše, ali se kasnije pokazalo da nisu spremni za ozbiljan nogomet, Rusija im je natrpala mrežu do vrha. Takav rezultat šokira momčad, tako da im vjerojatno uopće nije drago što opet moraju na teren, bojat će se da se takav rezultat ne ponovi. Ipak, očekujemo da će im koncentracija u nekom trenutku puknuti i da će opet krenuti s primanjem golova. Trener će dosta izmijeniti momčad u pokušaju da oživi ovu reprezentaciju i njezine šanse na terenu.

Tip za klađenje

Klađenje na hendikep na Urugvaj je najbolji izbor za ovu utakmicu. Urugvaj će pobijediti s bar 2 gola razlike jer će Suarez naplatiti sve promašaje protiv Egipta. Koeficijent u hrvatskim lokalnim kladionicama na hendikep 0:1 je samo 1.45, što je uz M.T. i porez zapravo koeficijent 1.20. Za uplatu od 100 kn na hendikep ćete dobiti nazad 120,55 kn. Više se isplati odigrati regularnu pobjedu Urugvaja u online kladionici kao što je Bet-at-home za 1.18!

Bet365 kladionica na hendikep (oni ga zovu Asian Handicap -1.5) daje čak 1.60, što je poklon. Usporedite ovih 1.60 s efektivnih 1.20 koje dobivate u Lutriji. Učlanite se u Bet365 i uplatite na hendikep. Uplatu možete izvršiti Netellerom ili Skrillom, a ako nemate nijedan od ovih online novčanika i ne stignete se učlaniti, onda se učlanite u Bet-at-home i uplatite karticom tekućeg računa, bankovnom doznakom ili Paysafecard bonom kojeg možete kupiti na kioscima. Kod njih je koeficijent 1.53 a daju i bonus od 50% na uplatu i novim i postojećim članovima.

Ako se i ne stignete učlaniti i uplatiti za ovu utakmicu – i te kako će vam trebati dobra online kladionica s dobrim koeficijentima za nastavak Svjetskog prvenstva!

Inače, ako imate bitcoine, koeficijent u najboljoj bitcoin kladionici Cloudbet na Urugvaj je 1.18, a koeficijent na hendikep -1.5 je 1.59.