Tipovi

Iran – Španjolska prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Dan zicera na kladionici se nastavlja u 20:00 utakmicom Iran – Španjolska gdje Španjolcima treba pobjeda s puno golova razlike kako bi prestigli Portugal na tablici (pod pretpostavkom da Portugal pobijedi Maroko). Iran ima tri boda, Španjolska samo jedan, i jasno je da će se ova utakmica igrati samo na jedan gol. Pročitajte našu prognozu ove utakmice i dobijte tip odnosno tipove za klađenje, kao i savjet u kojoj kladionici odigrati te oklade za maksimalan profit!

U trenutku pisanja ove analize nisu poznati rezultati utakmica Portugal – Maroko i Urugvaj – Saudijska Arabija. Ako je završilo sukladno prognozama onda se profit može reinvestirati u ovu utakmicu, a ako je došlo do nekog iznenađenja, onda je utakmica Iran – Španjolska savršena prilika za povratak u plus.

Iran

Iran je nezasluženo pobijedio Maroko u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva, i sad mogu neopterećeno ući u utakmicu protiv Španjolske prije nego što se s Portugalom potuku za drugo mjesto u skupini. Bar je takva njihova računica, a naravno da od toga neće biti ništa i da će izgubiti obje utakmice. I jedan Maroko im je dominirao skoro cijelu utakmicu i stvarao šanse, a to će izgledati još puno gore po njih protiv dva favorita skupine. Sve što je Iran imao za pokazati pokazao je protiv Maroka, a to i nije bilo baš puno. Imali su 36% posjeda lopte i dva šuta u okvir gola od ukupno četiri pokušaja. Izveli su dva kornera, a čak deset puta tražili liječničku pomoć za igrača (Maroko dvaput). Nema načina da Iran zaprijeti Španjolskoj, jedina im je nada da će Furija imati jako loš dan što se tiče realizacije šansi.

Španjolska

Španjolska je odigrala ljepoticu prvenstva protiv Portugala, i svjedočili smo jednoj od najboljih utakmica na velikim natjecanjima uopće. Bod je tu, Španjolci ne mogu biti zadovoljni, a sad se kreće u lov na nabijanje gol-razlike kako bi se osvojila prva pozicija u skupini. Kad počne ova utakmica već će biti poznat rezultat utakmice Portugal – Maroko, pa što više golova Portugal zabije, to će ofenzivnije Španjolska krenuti u utakmicu. Ova momčad inače nije od onih koje trpaju mrežu protivnika, nego momčad koja kontrolira igru i onda od desetak šansi zabije jednu na jedvite jade. Puno puta smo ih gledali u takvom izdanju kad su bili favoriti protiv neke male reprezentacije, ali ovdje je situacija malo drugačija jer im treba gol-razlika. Neće odjednom početi igrati direktan nogomet, i dalje će to biti tiki-taka, ali će već od prve minute krenuti po gol umjesto po kontrolu utakmice. Bit će to loše za Iran.

Tip za klađenje

Koeficijent na skoro svim online kladionicama na Španjolsku je 1.20, a isti koeficijent je i u hrvatskim lokalnim kladionicama. Ali, zbog M.T. i poreza čak i kad biste uplatili 1000 kn na Španjolsku, nazad biste dobili samo 1026 kn! To znači da je stvarni koeficijent u hrvatskim kladionicama na Španjolsku 1.026, a na hendikep samo 1.28.

U Bet-at-home kladionici je koeficijent na hendikep čak 1.61, a Bet365 kladionica ide još dalje pa je tamo koeficijent na pobjedu Španjolske s bar dva gola razlike nevjerojatnih 1.675! Još jednom ćemo spomenuti da Bet-at-home daje i 50% bonusa na uplatu, do maksimalnog iznosa bonusa od €111. Pametnom dosta.

  • Tip: pobjeda Španjolske s bar 2 gola razlike 1.675 Bet365 ili 1.61 Bet-at-home
  • Tip: Španjolska zabija gol iz jedanaesterca 4.50 Bet365
  • Tip: Španjolska pobjeđuje bez primljenog gola 1.57 Bet365

Kladionica Bet365 ne nudi bonus na prvu uplatu novim članovima, ali su zato postojećim članovima ponudili besplatnu okladu na klađenje uživo na utakmicu Španjolska – Portugal, i sigurno će istu ponudu dati i na sljedeću veliku utakmicu na prvenstvu. Ako želite biti tamo kad budu davali tih €50, učlanite se i napravite depozit na svoj račun.