Tipovi

Urugvaj-Rusija prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

O pobjedniku skupine A će odlučiti Urugvaj-Rusija, u 16:00, isto vrijeme kad se igra utakmica Saudijska Arabija-Egipat. Ova utakmica je u direktnom prijenosu na HRT2. Obje ekipe imaju po 6 bodova, a pobjednik će u nokaut fazi ići na drugoplasiranog iz skupine B (Španjolska ili Portugal). Sve u svemu, nebitna utakmica, a domaćini će htjeti zadržati pobjednički niz. Pročitajte našu prognozu za klađenje i dobijte tip odnosno tipove!

Makar bi svi htjeli izbjeći Španjolsku, ne zna se može li se to dostići pozicijom A1 ili A2, jer se još ne zna kako će se rasplesti skupina B. Tako da će ove dvije momčadi igrati neopterećeno. Urugvaj napokon ima protivnika protiv kojeg se može braniti i igrati na kontranapade, što navodno vole, dok će Rusija htjeti pokazati snagu protiv prvog jakog suparnika i zadržati euforiju koja prati nacionalni tim.

Urugvaj

Urugvaj se stvarno nije iskazao, u dvjema utakmicama protiv inferiornih protivnika ne samo da su pobijedili oba puta samo 1:0, nego su izgledali vrlo loše na terenu. Spori su, nemaju ni naznake kreacije u veznom redu, Cavani je manje-više nevidljiv a Suarez nije baš precizan pred golom. Sve u svemu, jedna spora momčad u kojoj je jedina opasnost da Suarez dobije 4-5 lopti koje su mu potrebne da zabije jedan gol. Dobra strana je obrana koju drži Diego Godin, ali ta obrana još nije testirana protiv dobrog napada. Ovdje će se Urugvaj braniti i tražiti svoju šansu iz kontranapada, što im često donese dobar rezultat i protiv najjačih, često bude i 0:0 ali su recimo u pripremama za ovo prvenstvo izgubili u Austriji 2:1.

Rusija

Rusija je pokazala nevjerojatnu napadačku snagu kakvu od njih nitko nije očekivao. Unatoč ozljedi Alana Džagojeva, najkreativnijeg igrača. Pobijedili su Saudijsku Arabiju 5:0 i zatim Egipat 3:1, a pravo pitanje je mogu li zadržati takvu razinu izvedbe i protiv prve jake momčadi s kojom se susreću. Sigurno će pokušati, nastavit će dalje s napadačkim stilom i učinit će sve što je potrebno da postignu gol ili golove pred svojim navijačima. Ne treba zaboraviti da je atmosfera oko ove reprezentacije bila loša, i to je vjerojatno razlog što igraju tako otvoreno.

Ako još niste, otvorite račun na Bet-at-home kladionici i uzmite 50% bonusa na uplatu sve do iznosa od €111. Bonus vrijedi i za postojeće članove (mi smo uzeli), a kladionica je na hrvatskom jeziku. Još bolji bonus daje Betfair, 100% na prvu uplatu do €100. Betfair je najkvalitetnija kladionica uopće, s najboljim klađenjem uživo, najboljim mobilnim klađenjem, i najboljim rasponom zanimljivih oklada na utakmice Svjetskog prvenstva.

Bet-at-home.com Betfair.com

Tip za klađenje

Makar se Urugvaj dobro brani, teško da će moći svih 90 minuta odolijevati ruskom napadu u kojem sudjeluju svi igrači, i u kojem svi igrači znaju i driblati i dodati loptu. Urugvaj ima dva kvalitetna stopera koji uz to igraju i u istom klubu, ali na krilima nisu tako dobri. Utakmica bi se trebala igrati skoro na jedan gol, jer će Urugvaj rijetko prelaziti u fazu napada. Rusi će ih, nošeni navijačima, stisnuti u kazneni prostor i neumorno kombinirati ne bi li došli do gola. Na kladionici su sva tri tipa nagrađena skoro istim koeficijentom, oko 2.90, a mi smatramo da je Rusija bliža pobjedi.

Može se odigrati i oba daju gol – ne za koeficijent 1.76, jer ili će Rusija izdominirati utakmicu ili će se Urugvaj dobro braniti i poentirati iz kontranapada. Ali, najbolja oklada je na Rusiju za one koji se usude igrati na tako velik koeficijent, a za one koji traže manje koeficijente tu je oklada da Rusija daje gol.