Kladionice

Titanbet

AMERIČKA JEDNOSTAVNOST

Američki Titanbet je nastao iz slavnog Titan Pokera, velika tvrtka je 2009. odlučila ući na tržište klađenja. To znači dvije stvari – Titanbet je dobro financijski potkovan, i sve što se nalazi na Titanbetu je novo. Zato je ovo jedna od najljepših i najpraktičnijih web stranica online kladionica.

Klađenje je lagano, brzo i jednostavno. Titanbet još uvijek želi privući nove korisnike i zato daju čak 100 € bonusa i nešto besplatnih čipova u casinu. Mnogim kladiteljima je ovo jedna od najdražih kladionica, jednostavno je dobra. Naravno, tu je i prednost što vam je i Titan Poker nadohvat ruke.

Novčane transakcije

Titan Poker je ogromna tvrtka. U Titanbet je upumpano jako puno novca, milijuni i milijuni dolara, i ne može biti problema s isplatama. Privhaćene su sve moguće metode uplate, uključujući i EntroPay. Minimalni depozit je 10 €. U Titanbet se možete učlaniti s najvećim povjerenjem, jer vaš ulog čuvaju američki multimilijunaši.

Koeficijenti

Ni dobri ni loši. Recimo da su u redu i da nećete osjetiti ni da vas kladionica potkrada ni da ste uhvatili nevjerojatnu dobru okladu. Fokus Titanbeta je na jednostavnosti klađenja, ne na koeficijentima. Treba spomenuti da njihovi bookmakeri znaju napraviti greške, pogotovo u klađenju uživo, i ponuditi puno, puno veći koeficijent od onoga kojeg bi trebali dati. To je plaćanje danka neiskustvu na kladioničarskom tržištu, i može se profitirati od toga.

Ponuda i razrade

Ponuda liga i sportova je dosta dobra, zastupljene su sve važnije nogometne lige. Ponuda oklada je jednostavna i uglavnom uključuje samo 1×2 i više/manje od 2.5 golova, uz stvari kao što su poluvrijeme/kraj, točan rezultat, strijelac itd. Titanbet ponekad ponudi okladu na posjed lopte, pogotovo u Ligi prvaka. Ima se što za igrati u Titanbetu, ali ako ste zahtjevniji kladitelj koji mora uplatiti točno na onu okladu koju je zamislio, u Titanbetu je često nećete moći naći. Pogledajte ponudu na Titanbet kladionici!

Kombiniranje i sistemi

Moguće je na istom listiću kombinirati do 17 parova, sistemi za sistemsko klađenje su standardni. Moguće je postaviti fikseve i zaseban ulog za svaku utakmicu u sistemu, a i utakmice u klađenju uživo se mogu kombinirati s ostalim okladama.

Bonus 100 € na prvu uplatu

Svi novi igrači automatski dobivaju mogućnost uzimanja 100% bonusa na prvu uplatu, do 100 €. Ako obrnete osmerostruki iznos prve uplate na koeficijentima 1.80 ili većima, bonus će vam sjesti na račun kao poklon. Osim toga, novi članovi dobivaju i 25 € besplatnih čipova za kockarnicu, a Titan Poker daje zasebni bonus od $500.

Titanbet je kladionica u koju ćete se vjerojatno učlaniti zbog novčanog bonusa, i zatim ostati igrati u njoj i nakon što podignete bonus. Klađenje ovdje je uzbudljivo i jednostavno, jedino smeta donekle siromašna ponuda koja igrača ograničava i prisiljava da odabere samo najstandardnije oklade. Sve u svemu, jedan vrlo dobar proizvod i veliki igrač na međunarodnom tržištu klađenja. Učlanite se!