Kladionice

Sportingbet

PROBLEMATIČNA KLADIONICA

Teško je ocijeniti Sportingbet. S jedne strane, ova kladionica na hrvatskom jeziku je 2007. godine osvojila nagradu za europsku kladionicu godine, web stranica je vrlo brza, ponuda sportova i liga velika, klađenje uživo odlično riješeno, koeficijenti solidni, a imaju i besplatni telefon za korisničku podršku na hrvatskom jeziku.

Takav 0800 broj nema nijedna druga kladionica. Drugi par opanaka je što njihova korisnička podrška nema pojma ni o čemu, ali bar imate koga nazvati.

S druge strane, godišnje je oko 5-10 korisnika oštećeno nepriznavanjem oklada (uglavnom u klađenju uživo), a zna se dogoditi i da zaključaju račun, makar to vjerojatno rade zbog pokušaja prijevare pa se prevarant žali po cijelom internetu kako Sportingbet nije fer. Teško je reći kakav je Sportingbet zapravo. Ako ste igrali tamo, podijelite svoja iskustva s drugim igračima na našem forumu kako bismo svi mogli stvoriti bolje mišljenje o ovoj britanskoj kladionici. Dok ne odlučimo o konačnoj ocjeni, Sportingbet će ostati vrlo dobra rekreativna kladionica koja reputaciju upropaštava zbog pojedinačnih incidenata prema većim igračima.

Novčane transakcije

Mišljenja se razlikuju. Sportingbet je na burzi dionica, što je kod kladionica poseban znak pouzdanosti tvrtke. Dok je Sportingbet na londonskoj burzi, mnoge druge kladionice bi prodale dušu da mogu biti na njihovom mjestu. Ima prijava igrača protiv Sportingbeta, ali ne poznavajući detalje, ne možemo reći radi li se o prevarantima koji su zaslužili što su dobili ili Sportingbet nepošteno posluje. Možda Sportingbet samo žustrije od ostalih kladionica izbacuje prevarante (a njih ima puno u ovom polusvijetu). Rekreativni igrači ne prijavljuju probleme. Sportingbet prihvaća standardne metode uplate – kartice, Moneybookers i Neteller. Isplate su moguće i na devizni račun. Jedna isplata u kalendarskom mjesecu je besplatna, a sljedeće se naplaćuju 15 funti. Problema sa Sportingbetom ne bi trebalo biti ako ne uplaćujete tisuće i tisuće eura, ovo je kladionica za manje uloge. Ako igrate u Sportingbetu i naiđete na problem, javite nam na forumu pa ćemo ga riješiti zajedno.

Koeficijenti

Ništa posebno. Konstatno igranje na favorite se u Sportingbet kladionici ne isplati jer su favoriti precijenjeni. Ali, prednost Sportingbeta je u ostalim okladama i razradama, koje druge kladionice ne nude. S obzirom na broj razrada, može se naći vrlo dobrih oklada na solidne koeficijente. Pogledajte koeficijente na Sportingbetu i usporedite sa svojom kladionicom!

Ponuda i razrade

Ponuda je iznimno široka, a Sportingbet je jedini konkurent Bet365 kladionici (recenzija) za kladionicu koja nudi najveći broj oklada na svijetu. Na nogomet nude oklade na to hoće li neka ekipa zabiti više od 0.5 ili više od 1.5 golova, hoće li biti golova između 11. i 20. minute, 1×2 na period od 46. do 60. minute, i tako dalje. Na tenis je ponuda također ogromna. Možete se kladiti na to koliko će gemova osvojiti neki tenisač, koliko gemova će osvojiti u kojem setu, a tu su i hendikepi gemova na cijeli meč i na setove zasebno, broj setova razrađen na nekoliko oklada, točan rezultat seta… Pogledajte sjajnu ponudu u Sportingbet kladionici!

Kombiniranje i sistemi

Sportingbet u velikoj mjeri ograničava igrača u igranju kombinatorskih listića i sistema. Moguće je samo uplatiti do 16 parova na kombinatorski listić, i osim punog listića sa svim parovima dodati i zasebni ulog za svaku utakmicu. Sisteme ne nude. Utakmice u klađenju uživo se mogu kombinirati i međusobno i s ostalim okladama.

Bonus na prvu uplatu

Bonusa za klađenje nema, ali tu su bogati bonusi za poker i kockarnicu, kao i program skupljanja bodova.

Bez obzira na to tko je kriv u slučajevima prijava protiv Sportingbeta, jasno je da je Sportingbet kladionica isključivo za rekreativne igrače. Na veće uloge posebno paze, ne vole ih, ne vole imati velike igrače. Igrači koji igraju na male uloge, i pogotovo igrači koji ne pokušavaju nepošteno pobijediti kladionicu na neki način, nemaju problema u Sportingbetu. Ovi ostali će se suočiti s prejakim protivnikom i internim pravilnicima koji su nepošteni. Šteta za ovako dobru kladionicu, ali na manje uloge (do 100 € po utakmici, recimo), možete isprobati Sportingbet bez obzira na sve. Sportingbet je ipak dobitnik nagrade za EU kladionicu godine 2007., a najveća prednost im je broj oklada koje nude i brzina navigacije po web stranici. Mi smo tamo igrali i nismo naišli na probleme.