Kladionice

Expekt

KAO DA JE DOMAĆA

Expekt je prva internetska kladionica koja je ponudila sučelje na hrvatskom jeziku, i zbog toga je veliki broj igrača niti ne smatra stranom kladionicom. Ponuda je široka, koeficijenti bolji nego u zemaljskim kladionicama, web stranica je brza i lako se koristi, sve je onako kako treba biti.

Expekt se može smatrati jednom od najboljih kladionica za novopečene online igrače. Za razliku od skoro svih ostalih kladionica, Expekt nema neke detalje koji bi dali naslutiti da se radi o kladionici iz nekog određenog dijela svijeta, za određeni stil klađenja. Zato vam ni nećemo reći otkud je zapravo Expekt da ne pokvarimo magiju. Expekt je jednostavno dobra kladionica koja u ničemu ne ograničava igrača. Kao hrvatska kladionica, ali sto puta bolja i bez manipulativnih troškova.

Novčane transakcije

Igrači iz Hrvatske uplate mogu vršiti deviznom doznakom, kreditnom karticom, debitnom karticom, Netellerom ili Moneybookersom, a isplate primati preko devizne doznake, Visa Electron debitne kartice, Netellera ili Moneybookersa. Minimalna uplata je 10 €, a minimalna isplata također 10 €. Isplate su brze i sigurne. Nema nikakvih problema niti ih je ikad bilo.

Koeficijenti

Vrlo često se zna dogoditi da Expekt za neku utakmicu nudi najbolji koeficijent na cijelom internetu. Nisu od onih kladionica koje su poznate po najboljim koeficijentima, ali su uvijek tu negdje. Koeficijenti su im u prosjeku bolji 4% od hrvatskih lokalnih kladionica, što uz 5% manipulativnih troškova (koji se u Expektu ne plaćaju) iznosi 9%. Toliko više ćete zarađivati ako prijeđete iz hrvatske kladionice u Expekt. Pogledajte koeficijente na Expektu i uvjerite se i sami.

Ponuda i razrade

Ponuda liga i sportova je slična onoj u hrvatskim kladionicama, s tim da Expekt uglavnom ne nudi manje teniske turnire. Sve ostalo je tu, razrade su standardne, a za razliku od mnogih drugih online kladionica Expekt nudi oklade popularne kod hrvatskih igrača “oba daju gol” i “daje/ne daje gol”. Dobri su i koeficijenti na to hoće li biti crvenih kartona i jedanaesteraca. Pogledajte ponudu na Expekt kladionici!

Kombiniranje i sistemi

Moguće je na istom listiću kombinirati do 20 parova. Sistemi su standardni.

Bonus na prvu uplatu

Expekt više ne daje bonuse za klađenje, tu su samo bonusi za poker ($600) i za kockarnicu (200 €). Expekt je sponzor Tipster lige koja se održava na Oklade.net Forumu s nagradnim fondom od 100 € mjesečno.

Expekt je kladionica u koju bi trebao biti učlanjen svaki online igrač, pogotovo oni koji se prvi put susreću s online klađenjem u stranim kladionicama. Expekt ima sve što je igraču potrebno, a tek zbog nekih nijansi se može otvoriti račun u kladionici čiji je fokus na nekim specifičnim stvarima, kao npr. klađenje uživo i azijski hendikepi u 188Betu, razmjena oklada na Betfairu, kupovanje hendikepa na Bet365…ali Expekt je osnova svega. Kladionica za svakodnevno klađenje. Ako još niste član, učlanite se besplatno bez obaveze i uskoro ćete poželjeti i uplatiti novce na Expekt.