Uplate i isplate

Paysafecard

Ovo su prepaid bonovi poput onih za mobitel, mogu se kupiti na kioscima Tiska. Prilikom uplaćivanja na online kladionicu treba unijeti 16-znamenkasti kôd s bona. Problemi nastaju kad dobitak treba negdje isplatiti.

Prilikom plaćanja se ne mora iskoristiti puni iznos bona, već može i djelomično. Ovo je vrlo praktičan način uplaćivanja novca na online kladionice, poker sobe ili kockarnice.

Problemi na koje se ne misli

Problem nastaje kod isplate jer se na bon, naravno, ne može primati novac. Dakle, Paysafecard (kao i kreditna kartica) može služiti samo za uplate, dok će se za isplate morati koristiti neka druga metoda. Osim toga, iznos koji imate na Paysafecardu negdje morate potrošiti, ne možete višak podignuti s računa ili platiti nešto u dućanu. To je velika mana ovakve metode plaćanja, i tjera vas da uvijek u potpunosti iskoristite iznos s bona, čak i ako se predomislite ili vam zatreba tih nekoliko kuna viška za drugu svrhu.

Paysafecard, ako govorimo o brzim uplatama, nema nijednu značajnu prednost nad debitnim karticama, osim što se na direktne uplate s debitnih ili kreditnih kartica naplaćuje provizija, uglavnom 2.50%. S druge strane, Paysafecard, čiji iznos potpuno morate negdje potrošiti, je inferioran kreditnim karticama, s kojima se možete kladiti uz odgodu plaćanja.

Gdje kupiti Paysafecard bon?

Na kioscima Tiska ili benzinskim crpkama Petrol. Bonovi se kupuju u apoenima od 50, 100, 200 ili 500 kn. Nećete dobiti plavu plastičnu karticu kao na slici, nego samo isprintani bon na papiru.

Paysafecard možemo savjetovati kao brzi način uplate, pogodan je za početnike u online transakcijama kojima je komplicirano verificirati račun na Netelleru ili Skrillu. Paysafecard svoju popularnost duguje jedino toj jednostavnosti, ali u velikoj su zabludi svi oni koji odaberu Paysafecard zbog praktičnosti i onda se nađu u nebranom grožđu kad osvojeni iznos na kladionici negdje treba i isplatiti. Na Paysafecard ne ide.

Najbolji način za korištenje Paysafecarda

Kao direktno sredstvo uplate na online kladionice Paysafecard je beskoristan, jer se isplata s kladionice mora vršiti na bankovni račun, što je vrlo frustrirajuće, a i Porezna uprava zna za tu isplatu.

Ali, postoji vrlo dobra svrha za Paysafecard, a to je anonimno nadopunjavanje Skrill računa bez potrebe za posjedovanjem debitne ili kreditne kartice. Ovim načinom se mogu u potpunosti izbjeći hrvatske banke.

Registrirajte se besplatno na Skrillu i zatražite plastičnu Mastercard karticu (pročitajte naš Skrill vodič ovdje). Kupite Paysafecard bon na kiosku Tiska. Nadopunite svoj Skrill račun Paysafecard bonom (provizija na uplatu je 5.5%).

Nakon toga imate novac na Skrill računu i možete taj novac prebacivati na kladionice i s kladionica nazad na Skrill do mile volje, besplatno. Sve dobitke možete podignuti na bankomatu pomoću Skrill Mastercard kartice.

Za pitanja o Paysafecardu koristite komentare ispod članka.


© OKLADE.NET Ova web stranica i njezin sadržaj su autorsko djelo, a nositelj autorskog prava je vlasnik Oklade.net. Neovlašteno kopiranje sadržaja je zabranjeno Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima, 01-081-03-1344/2, NN 167/03, 79/07, 80/11, 144/12.