Kladionice

Betfair

POSTANITE BOOKMAKER

Betfair je kladionica u kojoj igrači nude koeficijente jedni drugima, i jedni od drugih primaju uplate. Betfair se naplaćuje od neprimjetnog postotka na dobitke.

Betfair se može koristiti kao i svaka druga kladionica, uplaćujući na koeficijente (koji su redovito veći nego bilo gdje drugdje). Ali, na Betfairu igrač može zauzeti i poziciju kladionice i nuditi koeficijent drugim igračima (dobiti njihove uloge ako promaše).

Zbog same prirode ovog sustava, nemoguće je igrati kombinatorske listiće, ovdje postoji samo singl klađenje. Betfair nije popularan u Hrvatskoj iz više razloga. Prvi je to što je na engleskom jeziku, drugi nerazumijevanje Back / Lay oklada, a treći jednostavni strah od ovakvog oblika kladionice (da se ne bi zbog neznanja izgubio sav ulog). Strah je bezrazložan. Za više informacija o sustavu razmjene oklada kliknite ovdje, a na našem forumu ili na [email protected] postavite pitanja o tome kako igrati na Betfairu.

Novčane transakcije

Kladionica ne drži novac, drži ga drugi igrač poput vas. Svaki vaš eventualni dobitak je već nekome skinut s računa, tako da problema oko isplata nema niti ih može biti. Sustav transakcija u Betfairu je 1/1, ne može biti nikakvih dugovanja prema bilo kome. Sigurnije ne može biti. Osim toga, Betfair je britanska kladionica, a Britanci imaju reputaciju najsigurnijih tvrtki u online financijskom poslovanju jer su britanski zakoni o online poslovanju savršeni i sprečavaju bilo kakve prijevare. Najjednostavnije metode uplate i isplate u Betfair su debitna kartica i Moneybookers.

Koeficijenti

Koeficijenti na Betfairu su najbolji na svijetu. Odnosno, onakvi su kakve igrači ponude jednim drugima, a ponuda i potražnja uvijek izjednačava koeficijent do onog realnog. Po Betfairu možete i procijeniti koliko vas vaša kladionica potkrada, odnosno koliko nerealan koeficijent nudi. Ako se i ne kladite na Betfairu, provjeravajte njihove koeficijente da biste uvijek znali kako stvari zapravo stoje s utakmicom na koju se želite kladiti. Koeficijenti se, naravno, konstantno mijenjaju, a možete ih uzimati i davati drugim igračima i dok utakmica traje.

Ponuda i razrade

Ponuda liga i sportova je identična onome što najviše interesira igrače. To znači da je dosta ograničena na najpopularnije lige, i da ćete teško uspjeti uplatiti novac na neku opskurnu ligu, iz jednostavnog razloga što se neće naći drugi igrač koji će vam tu okladu prihvatiti. Najviše akcije se događa na engleskoj Premier ligi, Ligi prvaka, konjskim utrkama i tenisu. Na jednu utakmicu Lige prvaka bude uplaćeno oko 5 milijuna funti. Razrada ima mali milijun, samo je pitanje koliko će drugi igrači prihvaćati vaše oklade. Pogledajte ponudu na Betfairu i saznajte odgovara li vašem stilu klađenja!

Kombiniranje i sistemi

Ne mogu se kombinirati oklade. Ali, zato Betfair nudi nešto jedinstveno – ovdje možete uplatiti na oba ishoda utakmice i ostvariti profit neovisno o rezultatu zbog razlike u koeficijentu. Više o tome pročitajte ovdje.

Freebet 25 £

Svi novi igrači na Betfairu dobivaju tzv. freebet od 25 funti, vrlo popularan bonus u Britaniji. Ako izgubite vašu prvu okladu, Betfair će vam refundirati gubitak, maksimalno 25 funti. S tim vraćenim iznosom se možete kladiti, i ako dobijete, zadržavate dobitak.

Betfair možete koristiti kao običnu kladionicu dok se ne upoznate s principom razmjene oklada. Nagrada – najbolji koeficijenti na svijetu. Nakon toga možete krenuti u mešetarenje koeficijentima, pogotovo ako npr. predosjećate da Manchester United neće pobijediti. Ponudite igračima koeficijent na Manchester, i uzmite uloge naivcima… Zaigrajte na Betfairu!