Strategija klađenja

Zašto otvoriti račune u više kladionica?

Zašto ne imati korisnički račun u samo jednoj kladionici, nego otvoriti račune u više njih? Razlog je očit – dostupnost najboljih koeficijenata za željenu utakmicu. Ali, postoje i mnogi drugi razlozi.

Kladionice imaju različite bookmakere, i u pravilu će 5 kladionica dati 5 različitih koeficijenata. To je posebno važno za kladitelje koji se klade na utakmicu pojedinačno, ali može pomoći i kladiteljima koji kombiniraju više parova na listiću. S obzirom da je klađenje investicija, u kojoj se profit mjeri u postocima, od presudne je važnosti uvijek moći uzeti najbolji koeficijent koji se nudi u ponudi. Moguće je i pronaći takve koeficijente da uplata na svaki mogući ishod u konačnici donese sigurnu zaradu (sure bet), makar su takve zarade rijetko veće od 2-3% uloga.

Igrač koji se ograniči na zemaljske kladionice kao što su Supersport i Hrvatska Lutrija konstantno plaća 5% poreza na svaku uplatu, a od 2014. i porez na dobitke veće od 750 kn. Taj igrač bi sigurno imao bolji profit da igra u nekoj od globalnih online kladionica, gdje poreza nema a koeficijenti su veći. Povremeno će Supersport imati koeficijent koji se ne odbija, ali zanemarivanje ponude ostalih kladionica je loša odluka. Treba se kladiti tamo gdje se dobiva najviše za svoj novac, tamo gdje je koeficijent na cijelom listiću najveći.
Treba preuzeti sve bonuse

Drugi razlog su bonusi. Velika je vjerojatnost da ćete tijekom svoje kladiteljske karijere otvoriti račune u baš svim internetskim kladionicama koje su pouzdane, a neke od njih nude bonus na početnu uplatu. Ako ste sigurni u svoje kladiteljsko umijeće i imate dovoljno sredstava za početne uplate, preuzmite sve bonuse odmah. To će biti mjesec sa velikim plusom na bankovnom saldu, naravno, pod pretpostavkom da nećete katastrofalno gubiti u klađenju. Dovoljno je biti na pozitivnoj nuli, a bonusi će se pobrinuti za dobar profit.

10Bet Sportsbook Promotion
Ponuda određuje stil klađenja

Različite kladionice imaju i različitu ponudu, npr. različite hendikepe, zbrojeve golova, ili čak potpuno različite dodatne oklade. Često se događa da igrači pristanu na ponudu kladionice u kojoj se inače klade, ne zarađujući na onim okladama koje se mogu odigrati samo u nekoj drugoj kladionici. Ladbrokes, Bet365, William Hill i Sportingbet su kladionice s najbogatijim razradama. Provjerite.

Korisničkim računom u više kladionica objedinjavate cjelokupnu ponudu na internetu. Nije točno razmišljanje da u svakoj kladionici na svom računu trebate uvijek imati novca. Treba vam samo otvoren korisnički račun u kladionici, a preko Netellera ili Skrilla ćete lako prebacivati sredstva s jedne kladionice na drugu, prema potrebi svojih oklada.
Live streaming

Jednu kladionicu – a Bet365 je najbolji za to – ćete koristiti za besplatne TV prijenose utakmica. Možete se tamo kladiti ili ne morate, ali je to besplatan pristup tisućama utakmica. Bet365 također daje live streaming preko tableta i smartfona, što je vrlo praktično. Okladu možete uplatiti i drugdje. Čak i ako ste fizički u poslovnici Supersporta i tamo gledate prijenos…

Uzeti najbolje od onoga što se nudi

Ne postoji idealna kladionica, jer će vam uvijek trebati nešto iz ponude neke druge kladionice. Različite kladionice daju i različite posebne bonuse, razdoblja ili sportove s nižom profitnom marginom, zapravo sve da privuku kladitelje. Budite tamo na vrijeme za njihovu posebnu ponudu, jedino odaberite “najdražu” kladionicu na kojoj ćete uvijek imati sredstava za klađenje. To bi trebala biti ona s najraznovrsnijom ponudom, i posebnim ponudama koje vam najviše odgovaraju.
Nekada jednostavno ne ide

Nije rijedak slučaj da kladitelj uspijeva u svim kladionicama osim u jednoj. Makar mnogi to pripisuju praznovjerju, i vjeruju da postoje “sretne” i “nesretne” kladionice za njih, odgovor je zapravo u psihologiji. Kombinacija boja na web stranici, općeniti dojam, broj klikova do oklade, slike polugolih žena na bannerima, poticanje na klađenje, sve to može utjecati na koncentraciju ili čak izazvati kladitelja da uplati novce na utakmicu za koju je bio u dvojbi. I to na vrstu oklade koja nije njegov prvi izbor, ali je, eto, tu na raspolaganju.

Ako primijetite da vam neka kladionica “ne paše” iz bilo kojeg razloga, vjerojatno ste u pravu i vrijeme je za promjenu.

© OKLADE.NET Ova web stranica i njezin sadržaj su autorsko djelo, a nositelj autorskog prava je vlasnik Oklade.net. Neovlašteno kopiranje sadržaja je zabranjeno Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima, 01-081-03-1344/2, NN 167/03, 79/07, 80/11, 144/12.

Oklade.net

Oklade.net

Vaš vodič u online klađenje od 2007. godine. Nepristrane recenzije i informacije o klađenju, usmjerene na dobrobit igrača.

Komentiraj

Klikni ovdje za ostavljanje komentara