Strategija klađenja

Zašto tražiti nove bonus kodove

Ako posjećujete Oklade.net redovito, sigurno ste primijetili da vam u skoro svakom članku skrećemo pozornost na aktualne ponude kladionica koje možete iskoristiti. To je princip kako se kladi, nije samo nešto periodično na što bi trebalo obratiti pažnju kad vam se da. Bonuse i promo kodove treba aktivno tražiti, i treba ih iskorištavati odmah čim dođu, makar to skoro uvijek znači i promjenu kladionice.

Možemo spomenuti naše prijateljske web stranice Sport gambling i Bookmakers koje su se specijalizirale za bonuse i na kojima ćete također uspjeti pronaći nešto za sebe. Makar i ne razumjeli jezik, lako je prepoznati brojeve koji označavaju koliki bonus dobivate. I da, potrebno je tražiti čak i takve sajtove na stranom jeziku da biste dobili najbolje bonuse.

Na našoj stranici bonusi možete naći aktualne bonuse za hrvatske igrače, koje smo za vas našli, i eliminirali smo one koje hrvatski igrači ne mogu dobiti. To je sigurno najpouzdaniji popis kojeg možete naći na hrvatskom internetu, jer smo pročitali uvjete dobivanja bonusa i nismo izlistali one bonuse koje ne možete dobiti. Pa vam se neće dogoditi da uplatite novce i da vidite da bonusa nema, pa da morate opet nazad podizati svoj novac. Ti bonusi koje smo izlistali su provjereni.

Zašto uzimati bonuse?

Da, komplicirano je učlanjivati se u novu kladionicu, raditi depozit, privikavati se na novo korisničko sučelje i općeniti osjećaj u nekoj online kladionici. Komplicirano je i obrtati oklade kako biste dostigli uvjete za podizanje bonusa na svoj račun. Ali to je jedini razuman način za klađenje, jer bez bonusa je teško profitirati. Klađenje je vrlo matematički precizno odrađeno od strane bookmakera, oni su uvijek u plusu, a nama treba pomoć u obliku bonusa.

Većina igrača u Hrvatskoj se kladi u hrvatskim lokalnim kladionicama, i time se u startu onemogućavaju u profitiranju na klađenju. Možda vam se ne čini puno tih 5% manipulativnih troškova (možda dodajete jedan par 1.05 na listić da kompenzirate), a možda vam nije ni žao 10% poreza kad dobivate – jer ipak ste dobili. Ali činjenica je da pravi profesionalni igrači rijetko imaju dugoročnu matematičku prednost nad kladionicom veću od 10-15%, a vi se ovdje u startu stavljate u minus 15% svaki put kad igrate.

Da ne govorimo da je nemoguće profitirati kad se igra na jedan par na listiću (što rade profesionalni igrači). Recimo da se kladite na neku veliku utakmicu, npr. na finale Svjetskog prvenstva, i baš ste sigurni da će Hrvatska dati gol protiv Francuske kao što smo mi bili. Nema drugih utakmica taj dan da se slaže listić s više parova. Imate jedan par i hoćete uplatiti 1000 kn na njega.

Ako odigrate u hrvatskoj lokalnoj kladionici, dobili ste kao prvo dosta slab koeficijent 1.65, a kao drugo morate platiti M.T. i porez. Na kraju, dobit ćete u ruke 1410 kn. To je kao da ste igrali na koeficijent 1.41. U isto vrijeme, na online kladionicama koje promoviramo – konkretno, Bet-at-home –  je koeficijent bio 1.82. Duplo veći dobitak.

Ako tu još dodamo činjenicu da je Bet-at-home u to vrijeme imao dva aktivna bonusa specifična za Svjetsko prvenstvo, onda je jasno da su igrači koji posjećuju Oklade.net pa imaju pravovremene informacije o bonusima u puno većem profitu nego igrač koji igra u lokalnoj kladionici.

Za sve informacije o tome kako uplatiti novac na online kladionicu i kako ga isplatiti, posjetite našu sekciju Uplate i isplate. Tamo je detaljno opisano kako uopće poslati novac na internet, sve iz perspektive igrača koji to dosad nije radio. Uz malo truda, imat ćete sposobnost brzog prebacivanja eura s jedne kladionice na drugu elektroničkim putem, a to znači da se onda možete učlaniti u bilo koju online kladionicu, i uzeti bonus kojeg nudi.