Strategija klađenja

Posebne oklade

Često nije potrebno prognozirati pobjednika susreta, već samo jedan od detalja. Najpoznatija takva oklada je zbroj golova, zatim razni hendikepi, broj kornera ili žutih kartona, i nijednu od tih oklada ne treba zanemariti kod proučavanja sportskog događaja. Često se zna dogoditi da su upravo posebne oklade i najbolje oklade na susret.

Kao primjer možemo izdvojiti broj koševa igrača u NBA ligi. Dovoljno je statistike na raspolaganju da se može s dobrom sigurnošću uplatiti takva oklada.
Posebne oklade na američke sportove

Specijalisti za ovakve oklade su, naravno, američke kladionice Pinnacle i 5Dimes, a tu spada i kladionica koja po svemu nalikuje američkoj a zapravo je britanska, 10Bet. Bet365 nudi također neke posebne oklade kao što su dodatni hendikepi i kupovanje hendikepa. Ponuda u ovim kladionicama je preširoka da ju ovdje opisujemo, ali stvarno ima svega, i trebate provjeriti sami.

10Bet Sportsbook Promotion

Posebne oklade na nogomet

Veliki broj razrada nudi Unibet, između ostalog i hoće li neki igrač postići gol glavom. Expekt nudi zanimljivu okladu hoće li neki igrač dobiti žuti karton. U ove dvije kladionice se na najjače nogometne lige može očekivati između 50 i 60 dodatnih oklada. Jedna vrlo dobra oklada, a često zanemarena, je koliko će izmjena biti izvršeno. Koeficijent na “preko 5.5 izmjena” je uvijek oko 1.35, a svi vrlo dobro znamo da se najčešće koristi svih šest izmjena. Treba malo proučiti navike nekog trenera, i to je to. Zanimljivo je i u klađenju uživo 10 minuta prije kraja odigrati da “neće biti jedanaesteraca” za koeficijent 1.15. Mogućnosti su mnogobrojne, a treba samo otvoriti oči i proučiti ponudu svake kladionice. Nije klađenje samo odabiranje pobjednika susreta.

Ostale oklade

Intertops nudi klađenje na box office, odnosno na zaradu američkih filmova. U pravilu će većina europskih kladionica nuditi klađenje na pobjednika pjesme Eurovizije, što je samo još jedan od primjera dodatnih oklada koje današnje internetske kladionice nude. Samo treba u svakoj kladionici proučiti ponudu, a ne samo kliknuti na nogomet, i možda ćete pronaći baš nešto što vas zanima.

© OKLADE.NET Ova web stranica i njezin sadržaj su autorsko djelo, a nositelj autorskog prava je vlasnik Oklade.net. Neovlašteno kopiranje sadržaja je zabranjeno Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima, 01-081-03-1344/2, NN 167/03, 79/07, 80/11, 144/12.

Oklade.net

Oklade.net

Vaš vodič u online klađenje od 2007. godine. Nepristrane recenzije i informacije o klađenju, usmjerene na dobrobit igrača.

Komentiraj

Klikni ovdje za ostavljanje komentara